Diversiteitsdebat op Festival Duurzame Mobiliteit

Op 1 oktober organiseert [W]heels een prikkelend debat over de zin en onzin van diversiteit en een vrouwennetwerk in mobiliteit. Met scherpe stellingen worden alle deelnemers aan het Festival Duurzame Mobiliteit uitgedaagd om deel te nemen en hun mening te geven.

[W]heels werd in mei 2019 opgericht als het eerste vrouwennetwerk in mobiliteit en heeft inmiddels al tachtig Wheelies, vrouwen die zich hebben aangemeld.

[W]heels debat: duurzame mobiliteit versnellen door diversiteit
[W]heels gelooft dat verschillende perspectieven en invalshoeken bijdragen aan slimme oplossingen om duurzame mobiliteit te versnellen. Maar hoe kun je dan vanuit verschillende perspectieven de inhoud verrijken? Wat hebben vrouwen anders in te brengen dan mannen? Wat is de gemene deler in de visie op duurzame mobiliteit? Hoe komen vrouwen beter in beeld? Welke rol kan een netwerk spelen? Hoe divers is jouw organisatie en hoe breng je hier verandering in? Dit diversiteitsdebat vindt plaats om 16 uur in de Wachtkamer 1. Iedereen met een mening over dit onderwerp is van harte welkom. Aanmelden voor het Festival Duurzame Mobiliteit kan via: https://www.festivalduurzamemobiliteit.nl/aanmelden/