Angela van der Kloof / Mobycon

Fietsen lijkt in eerste instantie gewoon een simpele manier van je verplaatsen; het blijkt een wereld vol verrassingen te zijn. Sinds het begin van de jaren '90 ben ik gefascineerd door de fiets in het dagelijks leven van mensen. Doordat ik vrouwen wonend in Nederland, maar geboren in andere landen, ging leren fietsen werd ik me beetje bij beetje bewust van het geavanceerde fietssysteem dat we in Nederland hebben. Een systeem dat (onder andere) bestaat uit een fysieke én sociale infrastructuur, dat mensen faciliteert en aanmoedigt om de fiets te pakken.

Deze kennis en ervaring komt goed van pas in mijn werk als adviseur en heb ik de afgelopen jaren verder kunnen verdiepen. Enerzijds door mijn werkzaamheden met samenwerkingspartners en klanten in het buitenland, anderzijds het opstarten van een promotie onderzoek naar het doorgeven van fietskennis in Nederland aan onze kinderen.

Ik werk als senior adviseur samen met mijn collega's aan opdrachten op het gebied van fietsbeleid, fietsveiligheid en fietsstimulering voor overheden, doe onderzoek (waaronder evaluaties) en zet mij graag voor participatie en sociale innovatie op het gebied van fietsen en mobiliteit. Daarbij komt mijn ervaring in het geven presentaties en trainingen en het begeleiden van workshops en werksessies vaak goed van pas.

Email  

Website

@AngelavdKloof