Linda Blankenstein / &Morgen, Syndesmo

Toveren met taal en tekst: dat is waar ik goed in ben en wat ik het liefste doe, in welke vorm dan ook. Als communicatieadviseur, tekstschrijver, webredacteur, journalist en seniorenbiograaf. 
Ik schrijf en redigeer zowel journalistieke artikelen als commerciële teksten. Dit doe ik voor diverse media en uiteenlopende organisaties over tal van onderwerpen. 

Focus: mobiliteit, fietsen in het bijzonder, gedragsverandering. 

Huidige projecten: Nieuwegein fietst (via &Morgen), Love to Ride, Ik fiets, Fietsschool, Fietsvriendelijk Bedrijf, Alliantie Bewegen op het Werk (alle vijf via de Fietsersbond).

Tekstueel: Van uitgebreide interviews tot korte artikelen, van (digitale) nieuwsbrieven tot webteksten, van jaarverslagen tot persberichten en van redactiewerk tot folders en boeken. 

Online: Ik heb veel ervaring met webredactie en community management en kan prima overweg met uiteenlopende CMS'en (Wordpress en Harmonics) en social media. 

Kortom: ik ben heel goed met woorden en weet de lezer te boeien en te informeren. Heb je duidelijke taal nodig? Je krijgt van mij altijd een pakkende en lekker leesbare tekst over welk onderwerp dan ook.

Mail (&Morgen) of Mail  (freelance),

Website